Nyheter,  The Sims 4

En dag på spa: Alt om ansiktsmasker!

The Sims har oppdatert «En dag på spa»; En gratis oppdatering for både spillere som bare har grunnpakken og for spillere som har «En dag på spa»-pakken. Spillere som ikke har pakken får bare noen få goder, som noen negler i CAS, mens spillere som eier «En dag på spa»-pakken har tilgang til et mye større innhold som er fokusert på at skal eksistere i «En dag på spa». 

En ting som er lagt til kun for spillere som har «En dag på spa»-pakken er ansiktsmasker! For å oppdatere minnet ditt, ansiktsmasker ble automatisk lagt til på ansiktet til simmene som tok noen av de spesielle «En dag på spa»-badene, men spillere kunne ikke velge å bruke ansiktsmasken som en separat interaksjon. Maskene gjorde ikke noe spesielt med simmene heller, det var rent kosmetisk. 

Nå kan ansiktsmasker bli brukt når som helst, hvor som helst og tilbyr en bred variasjon av boostere og effekter for simmene dine! De kommer i et splitter nytt mini-kjøleskap som har blitt lagt til i «En dag på spa»-pakken i oppdateringen. Disse mini-kjøleskapene kan bli plassert på hvilken som helst tomt så du kan ha mini-kjøleskapet hjemme eller på spaet. I tillegg til å tilby ansiktsmasker inneholder også det nye mini-kjøleskapet to nye agurk-baserte kjappe måltider tilgjengelig fra kjøleskapet; en bolle med agurk og en agurk-energidrikk.

For å få noen ansiktsmasker selv, klikk på mini-kjøleskapet og velg «Kjøp ansiktsmaske». Du kan også velge å kjøpe og bruke den med en gang. En meny med alle ansiktsmaskene du kan kjøpe vil komme til syne! Det er seks ansiktsmasker som du kan kjøpe, og hver og en av de gir simmen din et positivt humør etter å ha hatt på ansiktsmasken en liten stund. En av maskene er til og med for barn og småbarn!

Maske: Beskrivelse: Alder:
Dyreansiktsmaske Hvem sier at selvhjelp ikke kan være gøy? Disse ansiktsmaskene basert på dyr er alle simmers favoritt! Selv barna digger dem!

Småbarn – eldre

Ansiktsmaske av gull Laget med en 240K gullbehandling for å forfriske og berolige huden. Luksuriøst og helt latterlig gyllent. Tenåring – eldre
Hydrerende ansiktsmaske Fukt huden med kraften til den patenterte L4M45PYTT-fuktformelen vår med høykonsentrert behandling. Optimalisert absorberingsopplevelse garantert. Tenåring – eldre
Forfriskende ansiktsmaske Kanskje ikke akkurat ungdomskilden, men nærme nok. Denne masken vil få huden din til å virke god som ny, slik at du føler deg klar for å erobre verden. Den fjerner riktignok ikke ujevnheter og rynker, men den vil gi deg følelsen av å være litt ekstra kostbar. Tenåring – eldre
Avslappende ansiktsmaske Er det en av dagene du bare ikke … orker? Ikke noe er som en avslappende selvhjelpsrutine når du har hatt en dårlig dag. Denne masken følger den gode gamle oppskriften og vil garantert få stresset til å renne av deg. Tenåring – eldre
Sollindrende ansiktsmaske Etter en lang dag ute i solen, kan kanskje huden din virke litt … sprø. Denne ansiktsmasken gir huden din lindrende ingredienser som hjelper til med å lindre skaden fra de farligste solstrålene.  

Etter å ha kjøpt ansiktsmaskene dine vil de bli lagret inni mini-kjøleskapet. Dette er for å holde maskene kjølig. Kjølige masker gir sterkere fordeler når de blir brukt. En maske som er kjølig blir til normal temperatur ikke lenge etter den er tatt ut av kjøleskapet. Hvis du vil få så mye fordeler som mulig fra ansiktsmaskene: ikke ta de med deg i utstyrslisten. Ha dem i kjøleskapet til du skal bruke dem. 

Med en maske i simmens utstyrsliste: klikk på den og velg «Bruk ansiktsmaske». For småbarn: De har muligheten til å leke med dyremasken som er det samme. Hver maske ser forskjellig ut, noen er av små tynne ark, også kalt sheet mask, noen er av leire, og noen er myke og skinnende. Noen har til og med visuelle effekter. For eksempel: Ansiktsmaske av gull. Alle masker må brukes en liten stund for at simmene skal få et positivt humør fra maskene. 

I utvikler-livestreamen hintet SimGuruNotVlad at noen av maskene har spesielle effekter på okkulte simmer. Nå har jeg selv ingen okkulte simmer pr nå, men simscommunity har testet ut på vampyrer, og det de fant ut er at det gjorde vampyren immun mot sollys i 12 timer! Verken vi eller de har dessverre prøvd på andre okkulte simmer, men vi tar gjerne imot en kommentar på hva du har opplevd om du har prøvd på noen andre, og det gir noen spesielle effekter!

Ansiktsmasker kan være veldig beroligende, men det er viktig å huske på at du ikke bruker ansiktsmaske for ofte. Hvis du har en maske på for lenge, eller du bruker for mange på kort tid kan simmen din få irritert hud, som vises som rødt utslett i ansiktet til simmen. Du kan ikke bruke flere ansiktsmasker mens simmen har irritert hud. Du må vente til huden er fin igjen. Simmer vil normalt fjerne maskene selv når det trengs å taes av, hvis de ikke er opptatt med noe annet, så det er vanskelig å komme til dette punktet. 

Så lenge du bruker ansiktsmasker en gang i blant vil ikke simmen din ha noen problemer med den, og får alle fordelene som kommer med litt egentid.

Kilde: www.simscommunity.com

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje