Oppdateringsmerknader,  The Sims 4

OPPDATERING 26.04.2022

PC: 1.87.40.1030 / Mac: 1.87.40.1230
Konsoll: Versjon 1.58

Hei, alle simmere!

Er det ikke utrolig at vi nærmer oss slutten på første tredjedel av 2022? Hvor ble tiden av? Vi håper dere har kost dere masse med Nabolagshistorier så langt, og at dere ser frem til alt som kommer i løpet av resten av året.

For å runde av de første fire månedene av året, har vi en oppdatering med en rekke feilrettinger. Noen av dem har vært øverst på lista for mange! Det kommer også en ny hovedmeny som er mer fokusert på deg og simmene dine.

La os ta en titt på hva som er oppdatert!

– The Sims-teamet

HVA ER NYTT?

Hovedmenyen sin nye stil
Hovedmenyen ser flunkende ny ut, og det er ikke bare utseendet som teller.

Det første du merker er nok det nye startpanelet til høyre. Ikke bare ser det annerledes ut, det har også mye, modulære funksjoner innebygget for å gjøre opplevelsen din bedre.

Hvis du er en ny simmer, ser du hyggelige meldinger under Nytt spill-knappen for å hjelpe deg med din første spillopplevelse.

Hvis du har spilt The Sims 4 lenge nok til å ha et lagret spill, er ikke Fortsett-knappen et stort Play-ikon mer. Nå viser den i stedet et bilde av den siste aktive simmen din fra forrige økt. Simmen din har noe å dele eller si til deg!

 

Undersøkelser
Disse små undersøkelsene kommer til å dukke opp med jevne mellomrom i Hovedmenyen, og du kan fylle dem ut uten å lukke spillet. Noen av disse undersøkelsene er morsomme, andre hjelper til med å forme fremtiden til The Sims 4 basert på tilbakemeldingene deres.

Du kan bestemme om spørreundersøkelsene skal vises i spillet eller ikke. Du kan slå den innstillingen av og på i Spillinnstillinger > Annet, under «Aktiver undersøkelser i spillet»

Filtre for nye pakker
Når du sjekker ut de nyeste pakkene, kan det hende at du ser noe nytt i pakkefiltrene øverst på skjermen. Pass på å ta en kikk når du ser dem. Det kan være noe nytt der som du ellers ville gått glipp av.

Dynamiske paneler i hovedmenyen
Noen av informasjonspanelene i hovedmenyen har paneler som kan utvides. Hold musepekeren over et panel, så vil informasjonen vises. Flytt pekeren vekk fra panelet, så klapper boksen sammen igjen!

FEILRETTINGER

The Sims 4

  • Hvis du starter et scenario og så prøver å flytte husstanden din inn sammen med en annen husstand, skal det ikke lenger bare avslutte scenarioet ditt uten å si noe. Nå må du enten fullføre eller avbryte det aktive scenarioet før du slår sammen husstander.
  • Negler klipper ikke lenger inn i fingre og ser ikke lenger forvridd ut når du lager en ung voksen kvinne i simskaperen. Vi fortsetter å se på forvridde negler i andre situasjoner, så hold utkikk etter andre feilrettinger om det i fremtidige oppdateringer.
  • Simmere på PlayStation og Xbox som har problemer med å senke vegger og flytte mellom etasjer med D-padden: Vi har gode nyheter til dere! Vi har implementert en feilretting som skal få D-padden til å virke som den skal igjen. Hvis du fortsatt har problemer, vil vi gjerne høre fra deg i Answers HQ.
  • Simmere som valgte å avbryte prosessen mens de lagret en bygget tomt til Mitt bibliotek mens miniatyrbildet ble generert kunne ende opp i en situasjon hvor de ble låst ute fra å kunne navigere tomten, eller hvor grafikken flimret. Dette skal nå være løst, og miniatyrbildene skal ikke lenger genereres i bakgrunnen etter at du avbryter prosessen med å lagre en tomt.
  • Vi har ryddet opp i menyen for spillalternativer ved å fjerne alternativet for Fyll inn tomme tomter. Dette alternativet er foreldet nå som vi har nabolaghistorier og «flytt inn»-funksjonen.
  • Det er gøy å gjøre en rampestrek og ødelegge toalettet, helt til det ikke går an å reparere det lenger. Det var det som skjedde med Den søte flukt, landsens toalett. Nå kan det repareres av simmer som har ferdighetene som trengs, eller ved å ringe en reparatørtjeneste.
  • Når du planlegger en hendelse skal det nå reflekteres i faneikonene når du bytter mellom fanene for å invitere simmer og velge sted.
    Overlegget i spillet i Origin på PC skal nå skaleres til riktig oppløsning hvis det var åpent mens du endret oppløsning i spillet.
  • Å velge en knapp på et videovindu før videoen er ferdig spilt ga noen spillere grå skjerm. Dette skal ikke lenger skje.

Studentliv

  • Universitetstiden kan være vanskelig, men det skal ikke være så vanskelig å skrive seg inn igjen etter å ha vært utvist. Når du får opptaksbrevet ditt, kan simmen din dra tilbake og gjøre seg ferdig med den høyere utdanningen sin.

Ut i naturen

  • NPC-er ble så stresset at de laget Avstressende avkok på grillen før de gjorde det ferdig på komfyren. Nå skal de ikke lenger dele prosessen mellom grill og komfyr.

Maksimalistisk dekor

  • Uendelighetssirkel-veggskulpturen kommer med massevis av advarsler, men etter at vi ble helt fortapt mens vi stirret inn i uendeligheten tok vi oss sammen og ordnet opp i den uendelighetsrammen. Den representerte ikke lyset fra miljøet rundt seg ordentlig.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje