Nyheter,  The Sims 4

The Sims 4 Varulver: Hundreårskonflikten

 

For hundrevis av år siden utforsket de opprinnelige månemagikerne hvor grensene gikk for kreftene sine. De eksperimenterte ved å lage kopier av seg selv, men ble fort frustrerte over at disse kopiene trengte næring for å overleve. I et forsøk på å gjøre det så effektivt som mulig, ga de dem eliksirer … og skapte dermed den første permanente formen av vampyrene.

Operasjon evig flamme:
Dette startet en hundreårig konflikt kalt «Operasjon evig flamme». Vampyrene vendte seg mot skaperne sine og satte tennene i dem. De jaktet på magikere og angrep de små samfunnene deres for å drikke den magiske plasmaen deres. Den magiske plasmaen gjorde dem sterkere, selv om det aldri slukket tørsten. Det var slik vampyrene først utviklet en viss grad av magi. Det førte til at de fikk evnen til å gjøre simmer om til det de selv hadde blitt.

Under krigen ble tunnelnettverket brukt til flyktningvarulver, noen av rommene var fulle av hvitløk, senger og forsyninger.

En yngre Vlad ble tatt som fange under hundreårskonflikten, og ble tatt med ned i tunnelene. De tenkte at de kunne bruke ham til å forhandle, og få en slutt på konflikten. Men han var for sterk, og klarte å slippe unna.

Etter vampyropprøret ble alle magikerne mer og mer desperate. En gruppe prøvde å lage en trylleformel som skulle «kurere» alle vampyrene som fantes på én gang. Én enkelt trylleformel for å avslutte hele konflikten. Dessverre ble de selvfølgelig blendet av overmot og de forhastet seg i ren desperasjon. Trylleformelen var så kraftig at gruppa ikke klarte å håndtere den. Den forårsaket en brist i selve stoffet riket er laget av.

Moonwood-magikerne studerte det myshupotamiske folket. Interessant nok trodde myshupotamikerne at de største geniene i samfunnet ble gjenfødt som ulver, som lagret visdommen sin i månen via ul. Dette førte til at Moonwood-magikerne så mot månen for å finne svar. De erklærte seg selv for å være månemagikere og eksperimenterte med ustabil forvandlingsmagi fra magidisiplinen «utemmet magi». De første moderne varulvene, lærte antagelig vis mye om hvordan de kunne bruke månens kraft fra å studere myshupotamikerne.

Grupper av magikere – månemagikere og møgikere – prøvde ulike metoder for å hindre vampyrene, til ingen nytte

Temming av kuplanter:
Et annet aspekt av myshupotamisk kultur som ofte ble glemt var å temme kuplanter som stasjonære forsvarsstasjoner, og ofte krysspollinerte man dem for å skape angrepsenheter (men det var ganske vanskelig å avle flere mobile kuplanter på en trygg måte, av åpenbare grunner …) I moderne tider viser det seg at det ikke bare var månemagikerne som lette etter uortodokse løsninger på vampyrproblemet under «Operasjon evig flamme». gikerne prøvde seg på mesopotamisk kuplantetemming. Det var en suksess i starten, og de jobbet fint sammen med månemagikerne. Vi behøver vel ikke å si at det ikke varte lenge etter at en av de «tamme» kuplantene gjorde et herremåltid av en av de opprinnelige månemagikerne … og Greggorius og Avelina Lunviks nærmeste, kjæreste venn.

De opprinnelige månemagikerne (Yina. Maria, Avelina, Greg og deres respektive kjente) brukte månen til å hente kraft fra ulvene sine, men trolldommen ble overbelastet og skapte det vi nå kaller varulver. Etter den første transformeringen mistet varulvene evnen til å utføre trylleformler. All magien ble rettet innover, og slik er det den dag i dag.

Ved slutten av hundreårskonflikten ble de gjenværende varulvene spredd over hele verden.

Etter krigen startet vampyrene «Operasjon Høytann», med planer om å bruke propaganda for å vende folk flest mot vampyrer.

 

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje