Nyheter

EA app’en har offisielt forlatt betafasen, og vil snart erstatte Origin

I over 10 år har Origin vært der og skapt både glede og frustrasjon for millioner av spillere. Forhåpentligvis mest glede! EA har lyttet på tilbakemeldingene til brukerne, og anerkjenner begrensningene til plattformen i en underholdningsverden i rask utvikling.

EAs nestegenerasjons PC-spillplattform er klar:

Det er med glede vi kunngjør at EA app offisielt har forlatt den åpne betafasen og snart vil erstatte Origin som den primære PC-plattform. EA app er vår raskeste og letteste PC-klient til nå. Med det nye strømlinjeformede designet finner du enkelt spillene og innholdet du leter etter, samt nye favorittspill. Med automatiske spillnedlastinger og bakgrunnsoppdateringer kan du sørge for at spillene dine er klare til å spilles når du er klar.

Du kan også sette sammen den ultimate vennelisten ved å koble EA-kontoen din til andre plattformer og tjenester som Steam, Xbox og PlayStation. Du vil være lett å kjenne igjen med den tilpassede unike ID-en din.  Når du er tilkoblet, vet du hva og når vennene dine spiller, slik at du kan hoppe inn og spille med dem.

For Origin-spillerne våre har vi jobbet hardt for å gjøre overgangen til EA app så enkel som mulig. Vi kommer snart til å invitere deg til å bytte. Når du mottar invitasjonen, vil alle spillene og alt innholdet – inkludert spill som tidligere er installert – være klare i EA app. De lokale lagringsfilene og skylagringene overføres slik at du kan fortsette fra der du slapp. Vennelisten din overføres også, så du trenger ikke bekymre deg for å huske alle spiller-ID-ene.

EA app er nå tilgjengelig på støttede PC-er med Windows. MacOS-spillere – Origin for Mac er fortsatt stedet der dere får tilgang til spillene deres.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til EA app!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje