Nyheter,  The Sims 4

Ny simsleveranse

Hva er «SDX»?

Velkommen til årets første (SDX)! SDX er en funksjon som ble lansert til The Sims 4 i 2022. Den gjør slik at Sims-teamet kan gi ut spennende, nytt innhold til spillerne uten at det trengs en hel oppdatering. Med denne funksjonen kan de slippe nye gjenstander som ikke krever en klientoppdatering, som for eksempel ting til byggemodus og simskaperen, scenarioer og mer!

Når du startet opp spillet, vil spillet vanligvis lete etter nytt SDX-innhold, og installere det automatisk. Hvis det ikke kommer opp automatisk, gå til Spillinnstillinger > Simsleveranse og søk etter nytt innhold. Denne metoden vil tvinge spillet til å sjekke etter nytt SDX-innhold, og fungerer både på PC/MAC og konsoller!  Merk at du må starte spillet på nytt for å kunne bruke det nye innholdet. Du kan velge «Ja, start på nytt nå» for at spillet skal starte på nytt automatisk for deg.

Simskaperen – Nytt ansiktshår!

Ett helt nytt maskulint skjegg har blitt lagt til i simskaperen!

Nye oppskrifter!

Den siste SDX-oppdateringen lar spillere oppdage en helt ny verden av elsket jødisk mat, og gjenskape meningsfulle familieoppskrifter i spillet; eller ved å utforske et helt nytt kjøkken.

Med denne nye oppdateringen vil spillerne få tilgang til to tradisjonelle jødiske retter som kan tilberedes og serveres i simmenes hjem, inkludert Suppe med matzoboller og challabrød, begge med opprinnelse fra Øst-Europa. Det er noe for enhver simmer (og simmer) å nyte – og det er også en fin måte for spillere å prøve noen av de mest elskede delene av jødisk arv og mat.

Nye oppskrifter introdusert i The Sims 4.

Caliente-familieoppdatering

Den mest flørtende og lidenskapelige Sims-familien får også en omfattende oppdatering i The Sims 4. Vi snakker selvfølgelig om Caliente-familien – Nina og Dina, et energisk tvillingpar, sammen med Katrina og deres favorittbekjentskap, Don Lothario. Spillere kan komme tilbake for å sjekke ut de nye oppdateringene til det skandaløse og dramafylte livet til Caliente-søstrene, utforske historien rundt deres eksistens og andre betydningsfulle ikke-spillbare karakterer i The Sims-franchisen.

NPC-er fortsetter å spille en viktig rolle i å få ett hvert nabolag til å bli spennende og levende, og Caliente-familien fortsetter å tilby underholdning til både mangeårige fans av serien og nykommere.

Det nye utseendet til familien Caliente.

MERK: Det nye utseendet på familien Caliente vil bare berøre nye lagringsfiler. Noe som betyr at man må lage en ny lagringsfil for å kunne bruke det nye oppdaterte utseendet. De nye matrettene og det nye skjegget vil fungere både i nye og gamle lagrinsfiler.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje