Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Simmer i samspill: Alt du trenger å vite om overnattinger

Hvem vil du invitere over først?

Simmer i samspill kommer med noen nye hendelser som du kan planlegge for simmene dine. I denne guiden skal vi fokusere på den nye overnattingsmuligheten. Denne sosiale hendelsen kan gi spillere enda flere muligheter til å fortelle historiene de ønsker å fortelle.

Vi forteller deg alt du trenger å vite om denne hendelsen. Det innebærer å planlegge din egen overnatting, forberede til gjestene kommer, hva du gjør på hendelsen og mer!

Hva venter du på? La oss ta en titt på alt du trenger å vite om overnattinger i utvidelsespakken Simmer i samspill!

Innholdet i denne guiden:

Hva er en overnatting?

Overnatting følger med i utvidelsespakken Simmer i samspill, og er en helt ny ting man kan gjøre. Det åpner opp for mange muligheter rundt historiefortelling og spill! Simmen din kan endelig planlegge en overnattingsfest i husstanden! Overnattingen kan vare i flere dager, og det kan arrangeres sammen med andre hendelser som f.eks. en bursdagsfeiring, og det tillater gjestene å reise med husstanden din. Et lite godt tips, pass på at du har nok sengeplasser, slik at alle har et sted å sove.

Planlegg en overnatting

Det er to måter å starte en overnatting på. Den ene måten er å akseptere en av de tilfeldige hendelsene som popper opp mens du spiller. Hvis du aksepterer kommer gjesten kort tid etter, og vil være hos deg i noen dager. Du kan se alle detaljene for hendelsen i kalenderen til simmens husstand. 

Den andre måten er å starte en overnatting, ved å bruke husstandens kalender. 

Som med alle andre hendelser i The Sims 4 er det bare å gå til simmens kalender som ligger på høyre side av mobiltelefonen til simmen. 

Når du er inne på kalenderen velger du «Legg til overnatting».

VarselOBS: Pass på slik at du ikke forveksler dette med «Overnattingsfest» som kan finnes under «Legg til hendelse». (For overnattingsfest og overnatting er visst nok 2 ulike ting…)
Overnattingsfest heter «Slumber Party» på engelsk, mens Overnatting heter «Stay over» på engelsk. Det engelske gir altså mer mening i dette tilfellet, da det på norsk er veldig lett å blande de 2 der.

Timeplan: Husstandens kalender for hendelser.

Der får du en ny dialogboks på skjermen. Her kan du velge hvor mange gjester du vil invitere og hvor mange dager overnattingen skal vare. I tillegg kan du velge når du vil at gjestene dine skal komme. 

Du kan også bruke simmens mobiltelefon for å lage en overnattings-hendelse. Trykk deg innpå appen «Sosialt», og velg deretter «Planlegg overnatting…». Du vil også der få opp en dialogboks der du kan velge hvor mange gjester du vil invitere, og hvor mange dager overnattingen skal vare. OBS: Hvis du bruker mobilen, kan du ikke velge når overnattingen starter. Så det beste er å bruke kalenderen.

Planlegg overnattingen ned til minste detalj!

Hvis du starter med overnattingen med en gang må du bekrefte at du ønsker å starte der og da. Hvis du gjør dette avsluttes andre pågående hendelser så overnattingen kan begynne. 

Når du er ferdig med å planlegge overnattingen ser du denne i kalenderen på samme måte som andre hendelser. Du kan også forandre på hendelsen, og til og med slette den om du ikke ønsker å fullføre hendelsen.

Kalendervisning: Oversikt

Gjør ting klart til gjesten ankommer

Nå som du har planlagt, eller akseptert overnattingen er det på tide å gjøre simmene og hjemmet klart for at gjestene ankommer. Som nevnt i overnattingsbeskrivelsen er det viktig å forsikre seg om at du har nok plass til at gjestene dine kan sove. Enten det er et gjesterom. eller at det bare plassere en seng et sted i huset. 

Gjestene ankommer: Greg ønsker Atlas og Kristoffer Michaelson velkommen til overnattingen.

Når gjesten ankommer

Når gjestene kommer vil du selvfølgelig ønske gjestene velkommen.

Gjestene ankommer med en koffert som inneholder det som trengs mens de overnatter. Kofferten kan flyttes hvor som helst på tomten, slik at den ikke står i veien.

Når gjestene dine har funnet seg til rette, er de en del av husstanden din mens de overnatter. Om du planlegger å bare være hjemme, eller om du vil reise litt blir de med deg uansett hva du gjør.

Du kan spørre gjestene om de kan hjelpe til i huset, eller be de om å slappe av, uten å føle at de må hjelpe til med husarbeidet. Disse samhandlingene finner du under «vennlig…» i den sosiale menyen, klikk deretter videre på «Flere valg…». Hvis du spør om gjestene kan hjelpe til i huset begynner de automatisk å fullføre forskjellige oppgaver til de er ferdige. Utenom dette vil de være selvstendige med mindre simmen din, eller spilleren samhandler med gjestesimmene.

Greg prater og blir bedre kjent med gjestene.

Avslutt en overnatting

En planlagt eller pågående overnatting kan avlyses når som helst via kalenderen. Gå inn på kalenderen og finn overnattingsfesten på venstre side. Der skal det være et lite søppelkasse-ikon. Klikk på for å avslutte overnattingen.

Overnatting – Perfekt for å fortelle historier

Denne nye hendelsen kan brukes til å oppdage mange flere muligheter til å spille, og det åpner et hav av muligheter for historiefortellere. Det er rett og slett bare fantasien som setter en stopper. Simmene du inviterer kan være besteforeldre slik som vi så i Simmer i samspill-traileren. Du kan også invitere simmens nære og fjerne, både venner og familie. Kanskje en venn du ikke har sett på mange år? Eller en sim du ønsker skal tilbringe litt mer tid med deg og familien for noen netter? Uansett grunn, overnattings-hendelsen åpner definitivt nye måter for å fortelle historier!

Spiller Ikke vekk lamaen
Ikke vekk lamaen!

 

 

Kilde: Simscommunity.
– Spillikoner er hentet fra spillkoden til The Sims 4 med programmet «S4PE», og er dekodet via en ekstern nettside. All norsk spillinformasjon er hentet fra spillet.

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje