Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Lær hvordan du sykler i utvidelsespakken Simmer i samspill

Lær hvordan du sykler i utvidelsespakken Simmer i samspill!

«Det er like enkelt som å sykle», sier vi om de tingene vi gjør helt automatisk. Grunnen er at om du en gang har lært å sykle, så glemmer du det aldri. Selv om du ikke har syklet på mange år, så er det bare å sette seg på sykkelen og trø i vei. Det går liksom helt av seg selv.

Men det var en gang det overhodet ikke var like enkelt, og hvem husker vel ikke de første vinglete forsøkene? Denne utvidelsespakken legger til sykler som barn kan bruke til både trening og fremkomstmiddel mellom ulike tomter. De må først bare lære hvordan.

Vi skal lose deg trygt gjennom hvordan du lærer simmene dine å sykle!

Lær å sykle

Før du kan begynne å sykle, må du først å fremst eie en sykkel. Sykler kan kjøpes i kjøpemodus(F2), og ligger under kategorien «Aktiviteter og ferdigheter» -> «Aktiv». Når du velger en sykkel for et barn, sørg for at beskrivelsen viser «Støtter barn.» Barn kan kun sykle på barnesykler.

Til å begynne med vil ikke barn kunne bruke sykkelen sin til å sykle rundt i nabolaget, eller reise til andre tomter. De må først lære å sykle. Barn kan øve på å sykle på egenhånd, men de kan også få en omsorgsperson til å lære dem hvordan de skal sykle. Omsorgspersonen vil oppmuntre barnet, og gi tips for å hjelpe dem mestre å sykling.

Å lære å sykle kan være tidkrevende. Simmen vår var ute å øvde med sønnen sin hele dagen, før han lærte å sykle. Det vil ta flere treningsøkter før barnet kan sykle på egenhånd.

En ny milepæl!

Du vet at barnet ditt har lært å sykle i utvidelsespakken Simmer i samspill, når du får opp en lilla popup «Lærte seg å sykle». Dette betyr at barnesimmen din har oppnådd milepælen «Lærte å sykle». Når simmen din har nådd denne milepælen, vil de kunne sykle rundt om utenfor hjemmet sitt, reise til andre områder på sykkelen, og til og med gjøre triks uten tilsyn av voksne.

Når barn sykler bygger de ganske raskt opp de motoriske ferdighetene, så sykling er en god måte for å bygge opp denne ferdigheten på. Å sykle bygger også opp selvtilliten.

 

 

Kilde: Simscommunity.
– Spillikoner er hentet fra spillkoden til The Sims 4 med programmet «S4PE», og er dekodet via en ekstern nettside. All norsk spillinformasjon er hentet fra spillet.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

5 1 stem
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje