Offisiell blogg

Ta en titt på innsiden av Livet i stallen’s brukerlagde innhold

Spillerne våre skaper The Sims hver eneste dag. De spiller for å uttrykke individualitet, interesser og ambisjoner. De inspirerer oss til å fortsette å innovere og videreutvikle. De er på alle måter skapere.

Chestnut Ridge er et sjarmerende og landlig landskap inspirert av den store Amerikanske vesten. Det er den perfekte verden for spillere å skape sitt ideelle ranchliv, hvor de kan oppdra hester, slappe av etter en hard arbeidsdag. Chestnut Ridge har et nydelig landskap fylt med rolige fiskeplasser, brusende elver og en historisk by. Her er det noe for en hver smak, uansett hvilken historie du og dine simmer går gjennom for og skape unike minner.

Naturligvis, trengte denne verden å fylles opp med pittoreske og unike hus. Så vi samarbeidet med engasjerte skapere fra vårt eget Sims-samfunn. I denne pakken, har Chrissy YT, Simproved, Ninnster, og Doctor Ashley vært med på å designe tomtene. Fra blendede nektargårder, til travle barer, så satte vi oss ned med skaperne for å lære mer om skapelsesprosessen, og ikke minst inspirasjonen bak alt som er å utforske i Chestnut Ridge!

Chrissie YT

Chrissie er født og oppvokst i Sør-Afrika og har spilt The Sims siden 2004. Etter å ha mottatt hver eneste Sims 1-utvidelsespakke for sin syvende bursdag, var det bare naturlig at det skulle føre til at hun startet opp sin egen Sims-fokuserte YouTube-kanal. Hun har designet tre tomter: Dansehallen i Den rustne hestesko, Palominokrysset og Nektarlunden.

Nektarlunden (Utvendig)
Den rustne hestesko (Utvendig)

La oss snakke om Nektarlunden. Hvordan ser du for deg at Marissa og Dani bruker stedet? Var det visse elementer du la til som var spesifikke for disse simmene?

Jeg prøvde å huske på at at de begge var unge voksne som er veldig karriereorienterte.
Jeg ønsket å gi hjemmet deres et noe mer moderne og oppdatert preg og stemning, samtidig som jeg holdt meg til de generelle utseendet til de fleste nye gjenstandene i pakken og omgivelsene. Jeg sørget for at de hadde en hage i fin størrelse slik at de kunne dyrke sine egne druer, og frukt for å lage nektar. Og selvsagt at de hadde alt de trengte til det. Derfor fikk jeg ideen om at de skulle «gjøre om» den gamle låven til en plass de kunne drive med nektarproduksjon, kombinert med et kontor, hvor de også kunne få tilgang til kjelleren de hadde fått satt inn for å lagre nektaren sin!

Kan du ta oss med gjennom prosessen for hvordan du gikk frem da du leget den ene tomten? Hva var grunntanken når du designet denne tomten?

For dansehallen visste jeg at jeg ville gå for et ombygd låveutseende og design helt fra starten. Så jeg brukte noen timer for å lete opp noe lignende jeg kunne lage, enten om det var bryllupssteder eller bare låver som fortsatt ble brukt som staller. Jeg ønsker ikke å gjøre den for stor siden «virkelige» størrelser ikke alltid er like lett og føre over til spillet. Jeg brukte en del tid på å fikle for å få riktig størrelse og proporsjoner i forhold til resten av tomten og omgivelsene.

Etter det begynte jeg på oppsettet. Det var en utfordring for meg, og om jeg skal være helt ærlig gjelder dette alle byggene mine. Jeg har en tendens til å ville å gå helt bananas med rot, og sørge for at hvert hjørne er fylt ut. I tillegg til alle disse pakkebyggene var det selvsagt begrensninger jeg måtte huske på. Så jeg trengte å finne en måte å balansere det jeg syns så «riktig/bra ut» og hvor spillbart det ville være som en helhet. Jeg prøvde å gjøre at tomten var mest mulig «tom» ettersom det ville være ganske mange simmer som var der samtidig, men at jeg likevel la til små detaljer som fikk tomtene til å føles varme og innbydende. Jeg visste også at jeg ville ha litt uteplass til dette prosjektet, så jeg la til det overbygde verandaområdet samt utendørs bålplass som noen mer uformelle samlingsplasser for simmene våre.

Simproved

Simproved aka Fry vokste opp i Tyskland og spilte The Sims 1 med moren sin, og brukte alle sine hardt opptjente Simoleons på å bygge det perfekte huset for simmene sine. Hennes kjærlighet til å bygge førte til at hun begynte å dele byggverk og historier via YouTube, «siden den gang har jeg funnet nye venner fra hele verden som deler lidenskapen min. Sims-fellesskapet er så mangfoldig, spesielt og kreativt at det er et flott sted å være en del av.» Jeg deltok i å skape de forenklende byggene Familien Indigos Biscuits Bastion, Himmelbredden og Eiketønnen.

Himmelbredden (Utvendig)
Eiketønnen

Hvilke tomter er du mest stolt av, og hvorfor? Hva er mest spesielt med tomtene du har laget?

Himmelbredden er en rustikk stor hytte som simmene dine kan leie for en ferie i den vakre nye verdenen. Den har opptil 6 senger, så en større gruppe simmer kan bo der. Jeg bygde også en bar kalt Eiketønnen, som er en nektarbar. Så jeg prøve også å få den til og se litt rustikk ut, men også litt sofistikert. Bygningen smelter inn i byens arkitektoniske stil, men har moderne tillegg. Den har et enormt glasstak som gir flott og naturlig lys, noe som gir et unikt preg i løpet av dagen.

En annen tomt jeg hadde æren av å bygge er en veldig stor ranch for en familie og hestene deres kalt Familien Indigos Biscuits Bastion. Det er ment å være en ranch som er gått i arv gjennom generasjoner. Familien som bor der nå bryter litt med tradisjonen. Så jeg ønsket å kombinere den gamle ranchstilen med det nye moderniserte gårdshusutseendet man sannsynligvis ville se i arkitektur- og interiørmagasiner. Den store to-etasjes glassfronten og den åpne stuen er sannsynligvis mitt favorittpreg på denne tomten.

Å forplikte seg til et eiendomskjøp kan noen ganger være vanskelig, så det er utrolig at du omfavnet leielivet for Himmelbredden! Hva slags simmer ser du for deg vil besøke den vakre designede utleieeiendommen din?

Det er en stor hytte som jeg ønsket å gi en rustikk følelse, men likevel gjøre den koselig og vennlig. Mange Simmere starter sin første opplevelse i en ny verden gjennom utleie. Å ta med sin favoritt-husholdning på ferie er en fin måte å utforske den nye verdenen, og alle de spennende nye tingene man kan gjøre. Dette kan bety at det bare er én sim eller en hel stor familie. Så jeg prøvde å få plass til en stor gruppe simmer med forskjellig dynamikk, men også for et par som for eksempel tilbrakte bryllupsreisen der. På dagtid vil simmene sannsynligvis være ute, borte fra tomten, ri på hest, gå på fotturer eller ha det gøy i den nærliggende byen. Men om kvelden når de kommer tilbake til hytta kan de tilbringe tiden ved bålet, lage mat og nyte et måltid sammen eller kose seg ved den store peisen.

Ninnster

Ninnster, eller Ninni, er bosatt i Norge og bruker fritiden på å strømme, spille spill, lage digital kunst og jobbe med e-sportorganisasjoner i lokalsamfunnet. Selv om hun har spilt The Sims siden hun var 16 (Ved og være en liten snik og oppdage at en nabo hadde spillet) begynte hun ikke å bygge ordentlig før i 2017, mens hun lette etter noe avslappende å gjøre mens hun var hjemme i foreldrepermisjon: «Jeg elsker å bygge for dets uendelige muligheter og for å være et flott kreativt utløp.» Ninnster bygde Det koselige huset på hjørnet, Canyonhøyden og Rytterhuset.

Du fikk muligheten til å bygge Don Gooseman’s pensjonisttilfluktssted ved Canyonhøyden! Var det visse elementer du la til som var egnet og dedikert spesielt til han?

Canyonhøyden (Utsiden)
Canyonhøyden (Innsiden)

Don er en mann som ønsket å komme seg vekk fra bylivets kjas og mas og leve ut pensjonisttilværelsen i fred i Galloping Gulch med Duke. Han liker å fiske og tilbringe tid utendørs, i tillegg til å ta vare på Duke, så jeg ønsket å reflektere dette i huset hans. Jeg la til en radio fordi jeg tror Don ville like å følge med på de siste nyhetene fra byen, eller de siste hestekonkurransene. Jeg la til noen hageartikler han trenger for å ta vare på hagen, og en gitar han kan spille på mens han sitter ved bålet.

Canyonhøyden som du bygget ser ut som et sted hvem som helst på en bilferie ville ha stoppet opp på; for å besøke og nyte den nydelige naturen! Hva er dine favorittdetaljer med denne tomten?

Denne tomten er veldig spesiell for meg, fordi første gang vi ble vist Chestnut Ridge, ble jeg umiddelbart overrasket over nabolaget i nasjonalparken; og spesielt dette området. Den ligger bare på det mest perfekte stedet med utsikt over dalen, og jeg visste at jeg ville gå for et ganske enkel hyttedesign for å utfylle miljøet. Det jeg virkelig elsker med denne tomten er den store utvendige skorsteinen som selvfølgelig betyr en innendørs peis, og verandaen hvor du kan sitte i gyngestolen og bare nyte naturen. Jeg elsker også de åpne vinduene uten glass, noe som var et tidlig designvalg for å få frem at dette en en gammel hytte; som har stått der gjennom flere generasjoner.

Doctor Ashley

Ashley er fra Canada og støttet seg på det robuste byggefellesskapet i The Sims 4 mens hun navigerte gjennom sin karriere innen finans. Gjennom å renovere snuskete leiligheter i San Myshuno til å gjenskape ekte herskapshus fra Hidden Hills i LA, bygde Ashley snart et fantastisk fellesskap som lar henne være en innholdsskaper på heltid: «Sims-fellesskapet fortsetter å inspirere meg hver dag, og det har forandret livet mitt på måter jeg aldri kunne ha forestilt meg.» Doktor Ashley bygde Premielunden, Dukes Hestehall og Vinranketerrassen.

Du setter virkelig søkelyset på noen seriøse og dyktige ridemestere som Sienna og hesten hennes Flapjack! Hva inspirerte deg til å bygge rundt disse talentfulle menneskene og hestene?

Hvis det er en ting jeg elsker, så er det luksus! Jeg visste at bygningen var nødvendig for å gjenspeile den overdådige livsstilen til en mester og alle gevinstene deres. For den pensjonerte hestemesterhallen i sentrum av New Appaloosa satte jeg meg i Sienna Groves sko, og forestilte meg hvor flott livet ville være å leve i hjertet av byen med en championhest. De ville være et av de mest anerkjente medlemmene av samfunnet som bor i et nyoppusset hjem, og som alltid arrangerer store middagsselskaper og får den neste generasjonen av ryttere til å komme over for å lære av dem. Jeg fordypet meg også i timer med rideinnhold på YouTube og TikTok for å få en dypere forståelse av engasjementet som følger med sporten, og den dype kjærligheten og omsorgen som ryttere gir hestene sine. Det er ingen tvil om at en hestemester og hesten deres ville leve sitt beste liv, og jeg håper bygningen min er alt de kan ønske seg!

Premielunden (Utsiden)
Premielunden (Innsiden)

Hvilke designbeslutninger tok du for å sikre at hjemmene i denne pakken føltes unik og forskjellig fra tidligere utvidelsespakker?

Det var definitivt en morsom utfordring å sikre at jeg holdt meg til min klassiske designstil, samtidig som jeg passet inn i visjonen som kunstteamet hadde for pakken. Jeg ville at folk skulle se disse byggene i spillet og umiddelbart få en følelse av at dette ble bygget av doktor Ashley! Da jeg bygde disse hjemmene, var jeg ikke redd for kontraster og blandet mørke tresøyler og bjelker med hvitmalte trevegger. Jeg elsker at bygningene mine forteller historien om at huset kanskje har eksistert lenge, men det ble nylig frisket opp med et nytt lag maling. Utviklerteamet gjorde en fantastisk jobb med å lage den perfekte byggekatalogen, og jeg var fast bestemt på å bringe disse elementene til liv. Jeg prøvde å lage møbelkombinasjoner og fargekombinasjoner som kanskje ikke er åpenbare ved første øyekast. For eksempel er sammenstillingen av en vintage kuskinnstol ved siden av gulv-til-tak moderne gårdshusvinduer den perfekte måten å bygge bro mellom gammelt og nytt!

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje