Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

Livet i stallen: Grunnleggende stell og kjøp av dvergdyr

Dverggeiter og dvergsauer er nusselige, oppmuntrende og nyttige venner å ha på ranchen din. Dverggeiter kan melkes for simoleoner, og dvergsauer kan klippes for simoleoner. Begge er til hjelp i hagen.

Hvor kan de kjøpes?
Dvergdyr kan kjøpes gjennom telefonen, fôrtrau, fellestavler og forhandleren av Bitt og Datt i «New Appaloosa».

Fremgangsmåte:

Ring Ranchdyrbytte… > Kjøp dverggeiter og dvergsauer…

 

BEHOV:

Dverggeiter og dvergsauer har behov som må dekkes, slik som sult, hygiene og oppmerksomhet for at de skal holde humøret oppe. Jo gladere de er, desto mer kan du tjene på klipping og melking.

Hold markøren over et dyr for å se statusen til behovene dets og annen info som lykkenivå og livsstadium.

Sult:

For å mate disse ranchdyrene, kjøp en Høy på livet!-fôrtrau i byggemodus eller mat dem med flaske. Mens du er i gang, kjøp litt præriegress så de kan beite på egen hånd.

Hygiene:

Børst pelsen deres for å holde dem rene.

Oppmerksomhet:

Dverggeiter og dvergsauer er sosiale skapninger, så slå av en prat eller klapp dem litt. Hvis du lykkes, vil andre dverggeiter og dvergsauer i nærheten legge merke til det og få litt oppmerksomhet også!

Dverggeiter og dvergsauer er mer enn bare nusselige kompanjonger! Dvergsauer kan klippes og dverggeiter kan melkes en gang om dagen. Etter hvert som du bygger tillit med dem, vil de til og med hjelpe deg i hagen og forbedre negativt humør.

 

Hvis dverggeitene og dvergsauene dine er ulykkelige over lang tid, vil de rømme. Men frykt ei! De vil gi deg en sjanse til og bli hos deg hvis du tar bedre vare på dem.

Hvis du har problemer med å følge med på alt, så ansett en rancharbeider for å få hjelp!

 

Livet er kort og verdifullt. Dverggeiter og dvergsauer vil gå bort når de blir gamle og tiden er inne. Hvis du ikke er klar til å ta farvel med dyrevennene dine, gå til menyen for Spillinnstillinger, velg Spill og skru av Aldring av dyr. Nå trenger du ikke å si adjø!

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje