The Sims 4

The Sims 4: Til Leie – Full oversikt over nye trekk og ambisjoner

NYE AMBISJONER: (4)
Femstjerners huseier:
Denne simmen ønsker å være den beste huseieren verden noensinne har sett!
Bonustrekk: Boligekspert
Hemmelighetsjeger:
Denne simmen elsker å oppdage pikante hemmeligheter om andre simmer. Hva informasjonen brukes til, gjenstår å se …
Bonustrekk: Snokende tiger
Likendes leietaker:
Denne simmen ønsker å være den perfekte leietaker og nabo i en leiebolig!
Bonustrekk: Nabovennlig
Tomarangsk visdomsfontene:
Denne simmen har lyst til å fordype seg i alt Tomarang har å tilby!
Bonustrekk: Ekspert på Tomarang

 

NYE PERSONLIGHETSTREKK: (5)
Cringe:
Disse simmene er uutholdelig intetanende og ofte møtes med sterke reaksjoner. Cringete simmer kan være sosialt uvitende om omgivelsene sine noen ganger, men de har en sjarmerende entusiasme.
Gavmild:
Omtenksom, empatisk og tålmodig. Disse simmene er lykkeligst når de kan bruke tiden og pengene sine på å hjelpe andre. Alle elsker gavmilde simmer, men de kan være litt vel frampå med donasjonene sine.
Klok:
En sim som har opplevd nok av livet til å vite hva som egentlig er viktig. Disse simmene liker å mimre og dele med seg av livsvisdom, noe som gjør dem til utmerkede mentorer for dem som vil lytte. De mange årene med erfaring gjør at det faller naturlig for dem å tilegne seg nye ferdigheter, og de har et balansert følelsesliv, noe som gjør dem mindre sinte og negative.
Landsbybarn:
Disse simmene føler sterk tilknytting til lokalsamfunnet og den tomarangske kulturen. Det å ha kontakt med nære og kjære og delta i aktiviteter som minner dem om hjemme, er viktig for at de skal være lykkelige.
Nysgjerrig:
Disse simmene lever for sladder, snoking og spionering. De har utrolig dårlig forståelse av grenser og forstår ikke helt hva intimsoner er, men de vil avsløre hemmeligheter med alle tilgjengelige midler.

 

NYE BONUSTSTREKK: (8)
Boligekspert
Simmer med dette trekket er mer vellykkede når de løser leietakeres krise- og vedlikeholdshendelser, de knytter sterkere bånd til leietakere og har bedre vurderinger på eide utleieboliger.
(Av å fullføre «Femstjerners huseier-ambisjonen».)
Ekspert på Tomarang
Simmer med dette personlighetstrekket er bedre til å lage tomarangsk mat, finne dusker og komme overens med simmer med personlighetstrekket Landsbybarn og vil ha større sjanse for å lykkes når de utforsker Sulea tigerreservat og hulen i Skjegg Skjegg-vika.
(Av å fullføre «Tomarangsk visdomsfontene-ambisjonen».)
Hemmeligholder
Hemmeligholder-simmer får lettere venner og får dermed også lettere tak i hemmeligheter.
(Av å holde på hemmeligheter)
Kunnskapsrik utleier
Denne simmen har gjort research om hvordan man blir huseier og leier ut boliger, så {M0.han}{F0.hun} er bedre rustet til å få vurderingen på boligen sin til å gå opp.
(Av å fullføre introduksjonsprogram)
Nabovennlig
Disse simmene er bedre til å forhandle om å slippe å betale forsinket husleie, kommer bedre overens med naboer, holder bedre arrangementer og vil ikke få eiendelene sine krevd inn av huseieren.
(Av å fullføre «Likendes leietaker-ambisjonen».)
Oppfinnsom reparatør
Bare man er oppfinnsom nok, kan man finne rester selv når man reparerer små eller skadde deler.
(Av karriere som håndverker.)
Samfunnsfiende
Samfunnsfiende-simmer får mer ut av slemme eller rampete handlinger og bryr seg ikke om andres meninger når de bryter seg inn i hjem.
(Av å presse fram hemmeligheter.)
Snokende tiger
Snokende tiger-simmer lykkes oftere når de roter gjennom ting og sorterer søppelpost. Og best av alt, de har det perfekte alibiet hvis de blir fersket i å bryte seg inn hos noen: et tigerinspektør-skilt!
(Av å fullføre «Hemmelighetsjeger-ambisjonen».)

 

Kilde: The Sims 4: Til leie (Early alpha version)
– Spillikoner er hentet fra spillkoden til The Sims 4 med programmet «S4PE», og er dekodet via en ekstern nettside. All norsk spillinformasjon er hentet fra spillet, og fra egen spilling.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje