Offisiell blogg,  The Sims 4

Slik lager du et fantastisk moderne soverom i The Sims 4

La dem sove godt

Hvis du har har vært innom galleriet, er det mulig du har sett noen fantastiske ting laget av spillerne, alt fra absurde gods til skikkelig rare hus. Og vi får ofte det samme spørsmålet: Hvordan har de gjort det? Derfor bestemte vi oss for å invitere medlemmer av nettfellesskapet til å lære dere hvordan de bygger de fantastiske kreasjonene du kan finne i galleriet.

Vi ba den populære byggeren Zita1966 om å gi noen tips om å lage et fantastisk moderne soverom i The Sims 4. Under kan du lese hvordan hun gjør det*.

Takk! Jeg liker å lage soverom på samme måte som jeg lager bad, med realistisk størrelse og med god fremkommelighet. Svart og hvitt er en god fargekombinasjon hvis du vil at et soverom skal se moderne ut.

bedroomfinal

Jeg lagde dette soverommet i fem enkle steg:

Steg 1: Begynn med et middels stort rom. Soverom trenger ikke å være så store – hvis du lager dem med en mer realistisk størrelse, får du en bedre effekt enn med større rom med for mye åpen plass. Vi lager et rom med plasser til innebygget skap, en kommode og selvsagt en seng. Etter du har laget selve rommet, fargelegger du veggene og gulvet. Plasser dører og vinduer. Dette hjelper deg med å koordinere fargekombinasjonen til soverommet.

ZitaBedroom1

Steg 2: Bruk vegger. Etter at du har laget selve formen på soverommet, må du begynne å dele det opp for å få plass til skapene. Du har allerede satt av en plass til kommoden, så nå skal vi konsentrere oss om skapplassen. Plasser to høye moderne skap fra BlandCo i hvert hjørne av veggen, som vist på illustrasjonen under. (Disse skapene finner du på kjøkkenskapfanen). Tegn en 2×2-vegg mellom dem, og plasser en eller to glassdører i veggen. 

3

Steg 3: Gjør den siste finishen på skapet og kommoden. Vi vil skape illusjonen av at det er et innebygget skap i rommet, så nå må vi bruke juksekoden for å flytte objekter og “pynte” skapet. Gå til dekorasjonene, og velg veggdekorasjoner. Her finner du lagringsenheter til å henge opp klær for ham og henne. Heng dem i glassdørskapet mot bakveggen. Du kan også plassere et skostativ her, hvis du vil. Jeg plasserte det minste moderne skapet fra BlandCo i skapet istedenfor sko. Dette gir en illusjon av mer plass for lagring inni skapet, men du kan egentlig bare pynte akkurat som du vil.

4

Når det gjaldt kommoden, gikk jeg for en liten modell. Det moderne skapet fra BlandCo gjorde susen, men denne gangen plasserte jeg det øverst, slik at det rammer inn kommoden og gir et fint sted å plassere speil. 

5

Praktisk tips: Når du bruker et Ærlig veggspeil, som jeg har gjort her, kan du overlappe to speil når du plasserer dem på veggen. På denne måten kan du lage et større speil uten sprekken du normalt får mellom dem.

Steg 4: Velg og plasser resten av møblene til soverommet. Nå skal du fylle resten av rommet. Plasser sengen og nattbordene, så er det moderne soverommet ditt snart komplett. Nå er du nesten ferdig, og rommet skulle se ut omtrent som dette:

6
7

 

8

Hvis du føler at du mestrer å bruke juksekoden for å bevege objekter, kan du gjøre kule ting som jeg har gjort med planten på bildet under. Jeg brukte en Glasert vase med en husplante oppi.

9
Plasser ting på kommoden for å få den til å se ut som om den er i bruk. Parfyme, planter og pynt kan brukes for å gi en kul effekt. Heng moderne gardiner foran vinduene, så er rommet ferdig.
10
Så det var det. Da har du et funksjonelt og realistisk soverom! Du finner dette soverommet og alt det andre jeg har laget i galleriet, under bruker-ID-en Zita1966. Ha det gøy! 

 

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje