Offisiell blogg,  The Sims 4

Du skaper. Vi donerer!

Sul, sul, alle som spiller The Sims!

Nå som utvidelsespakken The Sims™ 4 Katter og hunder** er lansert (og det snart er jul), vil vi gjerne kjøre i gang en liten markering for å hjelpe kjæledyr som trenger det.

TS4_EP04_SPCAI_SCREEN_01_001.jpg.adapt.crop16x9.1455w

På mandag sparket The sims-teamet i gang et herlig samarbeid med SPCAI,

der de gir dem 5000 dollar i uken i fire uker (til sammen 20 000 dollar). Disse donasjonene går inn i Shelter Support Fund, som hjelper dyr i USA og over hele verden, og Disaster Relief Fund, som hjelper dyr når de trenger det mest.

De vil gjerne at dere skal hjelpe dem med å spre informasjonen om dette fantastiske programmet ved å delta i én eller flere av de fire gøyale nettfellesskapsutfordringene våre, og den første starter i dag!

Søte lille Ruby (som du kanskje kjenner igjen fra kunngjøringstraileren til utvidelsespakken The Sims 4 Katter og hunder), trenger hjelp til å bestemme seg for hvilket av de to antrekkene hennes som er best. Hvis du vil være med på avstemningen, kan du gå til galleriet, logge deg inn med EA-kontoen din og like antrekket du synes er finest.

Har du lyst til å lage ditt eget antrekk til Ruby? Du kan laste henne ned fra galleriet, men husk å merke det du lager med #RubyRocksSims4Paws.

Følg med neste uke for å få en ny utfordring, som vi legger ut på den nye siden. Vi gleder oss til å se alle de fantastiske kjæledyrene dere kommer til å lage med utvidelsespakken The Sims 4 Katter og hunder.

 

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje