Rykter,  The Sims 4

RYKTE: The sims 4 Tropisk paradis kan være den neste pakken

ADVARSEL: DETTE ER BARE EN MULIG LEKKASJE, DETTE ER IKKE BEKREFTET AV EA

Det har kommet en lekkasje fra The Sims 4 Tropisk paradis. Kan dette bare være fra moden som har samme tema, eller er dette en faktisk lekkasje?

Følgende står fra den nederlandske siden (gamesync.nl):

MERK: DETTE ER OVERSATT

The sims 4 – Tropisk paradis utvidelsespakke:

I The Sims 4 – Tropisk paradis vil simmen din ha muligheten til å nyte livet på en tropisk øy, slik som tittelen sier. Konkrete muligheter og hva som vil følge med kommer nærmere utgivelsen og etter en offisiell annonsering av EA.

Insant-gaming.com, et nettsted som selger spillkoder, har publisert en interesserende liste på siden deres om den nye kommende pakken for The Sims 4.

De har publisert The Sims 4 Tropisk paradis som en kommende pakke for The Sims 4. Dette er det første vi har om The Sims 4 sin 7ende pakke og alt vi faktisk VET er at Sims-teamet skal lansere en utvidelsespakke, en spillpakke, og en stæsj-pakke de kommende månedene.

Det er også blitt spekulert om at den neste utvidelsespakken kan komme i Juni med tanke på mange beviser fra stemmeskuespillere og annonseringer, og det spekuleres også i om det er en stor system-oppdatering for The Sims 4 i Juni.

Dette KAN være en ærlig lekkasje med tanke på at Instant-gaming.com har lagt ut bundles for The Sims 4 lenge før det har blitt annonsert, og noen av pakkene har til og med inneholdt lanseringsdato tidligere.

NOTER DETTE: DETTE ER FORTSATT BARE ET RYKTE OG MULIG LEKKASJE, DET ER IKKE NOE SOM ER SIKKERT

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje