Nyheter,  The Sims 4

TIMENE STARTER NÅ! SKAFF DEG THE SIMS 4 STUDENTLIV I DAG

elkommen til utvidelsespakken The Sims™ 4 Studentliv*. Nå tilgjengelig på PC og Mac! Ta farvel med det komfortable livet hjemme, og si hei til det spennende livet på campus der simmene får muligheten til å lære mer enn bare pensum.

Valget mellom det prestisjetunge Universitetet i Britechester og det moderne Foxbury-instituttet er bare ett av mange i livets neste kapittel. Studentlivet handler om prøving og feiling, så ikke vær redd for å pushe grenser verken på biblioteket eller på sene juspongkvelder. Hopp uti det og bli kjent med nye folk. Lær ting du ikke visste eksisterte. Mestre alle de nødvendige ferdighetene, og viktigst av alt: Finn deg selv og din egen livsvei. Du har friheten til å velge den universitetsopplevelsen du selv ønsker. Alt er mulig i dette kapitlet av livet! Det er nå det begynner!

Nå kan du skape livsendrende universitetsminner for simmene! The Sims 4: Utvidelsespakken Studentliv er nå tilgjengelig på PC og Mac, og kommer på PlayStation®4 og Xbox One 17. desember 2019. Vil du ha mer informasjon? Hvis du ikke klarer å bestemme deg for hvilken skole du vil gå på, er det viktig å undersøke hvert universitet grundig.

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje