Nyheter

Et notat fra Teamet: Ny kommende oppdatering og hudtoner!

Sims Teamet skisserer kommende oppdateringer.

Sims Teamet vil gi ut en «base game» oppdatering rundt eksisterende hudtoner, 6.Oktober for PC/Mac og 10.November for konsoll. Når vi jobber med å utvide hudtone sortimentet, vil vi i dette første trinnet forbedre de flekkete gjenstandene og askefarge utseendet til mørkere hudtoner på maskiner med høye spesifikasjoner*.
(Ikke sikker på om dette gjelder datamaskinen din? Se merknaden nedenfor!) som nevn i vår første video, erkjenner vi at det er behov for å forbedre representasjonen av frisyrer i vårt basisspill også, så i Oktober starter vi med oppdateringen av to basisspillfrisyrer.

Større endringer kommer! I Desember ruller vi ut minst hundre nye hudfargeprøver i kule, nøytrale og varme toner, med særlig vekt på mørkere hudfarger. Utover de nye tilleggene introduserer vi en «slider» på alle fargeprøver, både nye og eksisterende, som lar den endre hver valgte tone for å være lysere eller mørkere. Vi har også hørt tilbakemeldingene dine om sminke. For å virkelig utfylle det utvidede biblioteket med hudfarger som ble lansert i Desember, vil vi også lege til nye «slidere» for sminke i CAS (Create-A-Sim/Simskaperen). De oppdaterte tilpasningsalternativene vil gi et helt nytt nivå av kontroll over simmens utseende, slik at de kan se så feilfrie ut som mulig. I tillegg vil desember-oppdateringen inkludere ytterligere to forbedrede frisyrer for basespillet/grunnspillet.

Hold øye med mer informasjon fra teamet vårt i slutten av Oktober eller begynnelsen av November når vi begynner å implementere disse endringene. Vi vil også dele mer informasjon om hvordan vi samarbeider med eksterne partnere, inkludert talentfulle og mangfoldige medlemmer av samfunnet, for å sikre at vi får dette riktig. Som alltid takker vi for at du holder deg til oss når vi fortsetter å vokse. Vi gleder oss til å dele alt dette med dere de neste månedene!

Takk skal du ha!

*  Vær oppmerksom på at PC-oppdateringen fra Oktober på dette tidspunktet bare vil være synlig for de som kjører spillet med «Ukomprimert Simtekstur (Uncompressed Sim Textures)» – Graffikkinnstillingene slått PÅ. Dette vil ikke være standardinnstillingen på alle maskiner, så følg disse trinnene for å sjekke innstilingene og se de grafiske oppdateringene. For å  slå på «Ukomprimert Sim-Tekstur» i spillet, gå til Alternativer -> Spillalternativer -> Grafikk-fanen -> Grafikkavsnitt -> Kryss av for «Ukomprimert Sim-Tekstur». Hvis maskinen din har lavere grafikkinnstillinger og du prøver å kjøre med ukomprimert grafikk, kan du oppleve et krasj. For å gjenopprette, vennligst aktiver grafisk komprimering på nytt. Basert på gjeldene spesifikasjoner som standard. «Ukomprimert Sim-Tekstur» til PÅ anbefaler vi et grafikkort med medium, høy eller ultra og minst 2 GB Video-RAM.

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje