Offisiell blogg,  The Sims 4

Ny oppdatering for pc og konsoller

The sims 4-teamet har kommet med en ny oppdatering til PC, Mac, Xbox one og PS4! 

For å laste ned det nyeste innholdet må du logge inn på origin, og hvis spillet ikke oppdaterer seg automatisk kan du høyreklikke med datamusen over sims 4 spillet og klikke på «oppdater».

Hvis du har mods eller CC vil dette automatisk bli borte når du har oppdatert, du må derfor gå inn i innstillinger igjen når oppdateringen er ferdig, og tillatte disse innstillingene på nytt.

Melding fra The sims 4-teamet:

Hei, alle simmere!

Vi har en kort, men herlig, oppdatering til dere alle i dag. Vi håper dere nyter de siste dagene (eller kanskje ukene? Ikke spør meg) av sommeren. Vi håper det går bra med dere alle, uansett hvor i verden dere måtte befinne dere!

Som alltid ønsker jeg å takke dere alle for støtten og tilbakemeldingene. Tusen takk!

Chaus!

-SimGuruRusskii

 

Hva er nytt?

Vi har et flott maleri til dere fra den talentfulle Ohni Lisle. Dette mesterverket heter Hair Vision og fanger hennes listige og lekne stil. Men la meg vise deg visjonen som er Hair Vision!

Som dere sikkert vet, så er jeg ikke så flink til å ta skjermbilder. Men jeg så for meg simmen min i en leilighet i San Myshuno. Hen slappet av, leste en bok og drakk kaffe, og brått så stirret simmen på Hair Vision, noe som inspirerte meg til å starte dagen. Litt som det her:

Du finner Hair Vision i grunnspillets byggemodus ved å gå til Dekorasjoner, og så sorterer du etter Malerier og Plakater. Vi håper du digger det!

Feilrettinger: 

  • Teleporterer simmene fra etasje til etasje og unngår å bruke trappene? Ikke akkurat et vitenskapelig underverk, men denne typen adferd skal det være slutt på etter denne oppdateringen.

Sul sul!

Kilde: thesims.no

 

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje