Offisiell blogg,  The Sims 4

Nabolagshistorier-systemet

Hei, alle simmere! Nate her, det er meg igjen. Som lovet, er jeg tilbake for å oppdatere deg om nabolagshistorier!

Først en kjapp oppfriskning om hvorfor jeg synes nabolagshistorier er et supert tillegg til The Sims 4 (og veldig kult, selv om jeg riktignok er partisk.) Grunnspillet er fullpakket med interessante øyeblikk som fører til alle slags livsendringer for individuelle simmer. Men, simmene som bor i den aktive husstanden har potensial til å oppleve mye mer livsendring i forhold til nabosimmene sine.

I november i fjor rullet vi ut en oppdatering som la til flere livsendringer for nabosimmer som har et personlig forhold til den aktive husstanden. Det kan du lese alt om i mitt forrige innlegg om nabolagshistorier.

I dag gleder jeg meg til å gi dere en oppdatering på de nye tilleggene til nabolagshistorier, mens vi fortsetter å bygge videre på denne funksjonen.

Nabolagshistorier-systemet

Det første store tillegget er livsendringer for alle nabosimmer, uansett om de har et forhold til den aktive husstanden eller ei. Det nye nabolagshistorier-systemet åpner for interessante, autonome endringer over hele verden.

«Hva slags endringer?» spør du kanskje. Nå kan nabosinner over alt:

  • Adoptere unge simmer inn i husstanden, både spedbarn og småbarn.
  • Bli gravide med partneren sin, og føde. Det er mer sannsynlig at familieorienterte simmer gjør dette, mens det er lavere sjanser for at uforpliktede simmer gjør det. Hvis en sim eller partneren deres hater barn, kommer de aldri til å gjøre dette.
  • Noen simmer adopterer kanskje en hund eller en katt i stedet (krever The Sims 4 Katter og hunder).
  • Får nye og slutter i karrierer. Simmenes personlighetstrekk har stor innflytelse på disse valgene. Eldre simmer kan bestemme seg for å pensjonere seg.
  • Husstander kan flytte inn og ut av tomter.
  • Dø i ulike typer ulykker, avhengig av risikofaktorer som for eksempel alder, personlighetstrekk og karriere.

Alle disse livsendringene gjør at nabosimmene får dypere, fyldigere liv som utvikler seg over tid. De vokser opp i en familie, får jobber, flytter rundt, oppdrar barn og dør til slutt (eller muligens tidligere!)

Noen av disse endringene er åpenbart viktigere enn andre. *host*død*host* Dette bringer oss tilbake til den andre store nyheten om nabolagshistorier …

Oppsett av nabolagshistorier

En viktig del av systemet for nabolaghistorier er et sett med nye kontroller som lar deg justere hvilke livsendringer nabosimmer kan og ikke kan oppleve.

Tada!

Det hele starter i husstandspanelet:

Du velger hvordan nabolagshistorier påvirker spillet, så nabolagshistoriersystemet kan settes opp på flere måter:

  • Uavhengige oppsett for enkelte husstander kontra andre husstander. For hver gruppe husstander i en fane, kan du velge å aktivere eller deaktivere alle typer livsendringer. Du kan til og med fjerne alle nabolagshistorier for de husstandene. Dette gir deg en rask og enkel måte å bestemme hva som skjer med spilte husstander på i «mine husstander», ikke bare i «andre husstander» ute i verden. (Roteringsspillere, vi ser dere!)
    • Som standard er nabolagshistorier aktivert for «andre husstander» og deaktivert for «mine husstander». Fremfor alt ønsker vi å unngå utilsiktede endringer i spill du har hatt lenge og som vi vet du har lagt mye jobb og kjærlighet i! 

Når du er klar til å sette opp nabolagshistorier, kan du bruke denne knappen under de respektive fanene for Mine husstander og Andre husstander.

  • Oppsett som er spesifikke for enkelte husstander. Vil du ha enda mer kontroll? Har du en visjon om hvilke husstander som trenger hvilken type livsendringer? Du kan få det til å skje! Alle husstander kan ha sine helt egne oppsett, slik at du kan skreddersy livsendringer som gir mening for husstandens historie.
  • Innstilling for global aktivering/deaktivering. Hvis livsendringer over hele verden ikke er din greie, så er ikke det noe problem! Nabolagshistorier kan deaktiveres helt under Spillalternativer med «Nullstill tilpassede oppsett»-knappen.*

*Venner av nabosimmene ringer fremdeles av og til og ber om råd om livsendringer, med mindre simmens telefon satt på lydløs.

Som med andre spillalternativer, er oppsettet for nabolagshistorier per lagrede spill. Siden alle lagringsfilene dine har sine egne innstillinger, kan du bytte frem og tilbake mellom dem uten å måtte sette opp noe på nytt. Det er bare å laste inn og la historiene gå sin gang!

Hva holder nabosimmene på med?

En siste ting å merke seg: Disse livsendrene skjer der ute i verden, ikke bare i den aktive husstanden. Dette betyr at noen ganger kommer ikke simmene dine i kontakt med resultatene av disse livsendringene! Selv om simmene dine ikke ser det, tenkte vi kanskje at du har lyst til å vite alt som har skjedd!

Du kan bruke hvilken som helst postkasse til å prøve den nye handlingen «Sjekk nylige nabolagshistorier.» Der kan du følge med på alle de nyeste nabolagshistoriene. Hvis du vil, kan du jo bruke denne informasjonen til å besøke nabosimmene og se at livet deres forandrer med egne øyne!

Jeg håper både du og simmene dine kommer til å bli overrasket over hva som skjer rundt dere!

Dag dag!

Nate

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje