Nyheter,  The Sims 4

The Sims 4 Varulver: Oversikt over varulvferdighetene

Valp

Villskap
True andre simmer for moro skyld, og for vinning!

Simmen din har låst opp evnen til å bruke grusom trussel på andre. Det betyr at simmen din kan vise tenner og få simmer til å flykte i skrekk! Med litt flaks mister de lommeboka også. Hvis det er feil å være litt vill en gang i blant, så vil simmen din uansett ikke temmes.

Ulvelur
Sov hvor som helst på bakken takket være evnen til å ta en ulvelur!

Det er på tide å innse at senger bare er forslag til et sted å sove. Nå kan simmen din krølle seg sammen i en ball og sove hvor som helst!

Marker territorie
Sett preg på verden og tøm blæra samtidig.

Vær fri. Nyt lettelsen det er å kunne markere territoriet ditt når som helst, hvor som helst. Verden er dit lerret.

Åtseldyr
Grav opp fortapte skatter og gjenstander.

Det er massevis av tapte gjenstander rett under føttene dine. Med evnen til å rote i bakken, kan simmen din grave frem skatter med bare hendene. Hvem bryr seg om hva naboene tenker om saken?

Personlig puss
Slikk skitten vekk!

Føler simmen din seg litt møkkete? Det er bare å få simmen din til å pusse seg. Hvorfor finne opp hjulet på nytt når svaret er rett under nesa vår? Om det passer seg sosialt eller ei varierer kanskje.

Spjæling 

Glupsk sult
Sluk gjenstander for å tilfredsstille sulten.

Er du sulten? Med denne ferdigheten kan simmen din spise nesten hva som helst. Den nye sofaen? Middag. Det uerstattelige arvegodset? Smakfullt. Er dette en god idé? Tja. Kommer nysgjerrigheten til å ta overhånd? Uten tvil.

Jeger
Lær å jakte på mat.

Alle vil jo ha fersk mat, men varulver vil ha den ferskere. Uansett hvor simmen din er, kan simmen din jakte på mat i naturens buffet og skaffe seg en matbit – og et kjøttbein – når sulten melder seg!

Viljen til å stå imot
Få tilbake kontrollen mens du løper løpsk.

Med ekstra mot, en stor dose viljestyrke og noen pusteøvelser kan simmen din nå prøve å få tilbake kontrollen etter å ha mistet den og løpt løpsk. Hvis simmen din klarer det, slutter simmen din å løpe løpsk med én gang.

Forbedret luktesans
Lukt deg frem til skatter og informasjon.

Med en ny og forbedret luktesans, kan simmen din løfte snuten mot vinden og lukte andre simmes følelser, snuse seg frem til nedgravde skatter i hagen, eller oppdage okkulte simmer. Noen ting lukter bedre enn andre, så kom deg ut og snus!

Dystert ul
Lær et ul som senker raseriet.

Det er ikke lett å være varulv, og noen ganger må simmen din bare si det som det er. Simmen din kan slippe ut et dystert ul for å roe seg ned og senke raseriet.

Primær

Månevelsignelse
Få mer ut av månevervet.

Månen påvirker varulver hver dag. Alt fra hvor raskt de lærer og hvor godt de sover til hvordan alle behandler hverandre påvirkes. La månens gaver påvirke simmen din hele dagen lang med denne månevelsignelsen.

Nattsyn
Utforsk mer med bedre syn.

Det hender man ender opp i en mørk blindvei når man utforsker tunnelene under Moonwood Mill. Med denne ferdigheten kan simmen din overvinne blindveiene ved å se ting som simmen din kanskje ellers ville gått glipp av. Simmen din bruker også mindre tid på å jakte bytter om natten.

Naturlig helbredelse
Kom deg raskere etter skader!

Simmen din føler seg ikke akkurat som normalt, men med litt innsats og fokus kan simmen din utnytte varulvblodets krefter til å komme seg etter slåsskamper, skader og alle fysiske plager mye raskere.

Flokkul
Ul med flokken for å fylle sosialmåleren.

Bruk dette nye flokkulet til å kommunisere over lange avstander med andre hundeaktige skapninger. Finnes det en finere lyd enn ul i vinden? Glem mobiltelefonen når du trenger en dose sosialisering, og husk at du er en ulv.

Bærer på en forbannelse
Gjør andre simmer om til varulver med et forbannet bitt.

Du som bærer på en forbannelse. Finn andre, gi dem gaven. Finn månen, ta imot dens lys.

Veteran

Ondskapsfullt ul
Slipp ut et skremmende ul.

Behersk det ondskapsfulle ulet, et skrik som driver frykten helt inn i hjerterota på de fleste. Det er utrolig tilfredsstillende og gøy – for simmen din, i det minste. Kanskje ikke like sant for andre simmer i nærheten?

Jaktlag
Vær leder for et jaktlag.

Alt er bedre med venner, spesielt å lete gjennom villmarka etter smakfulle godbiter. Vær leder for jaktlag-samhandlingen gjør at simmen din kan ta med seg andre – selv venner og familie som ikke er varulver! – på jakt. Samarbeid er veien til alt godt, så simmen din får også ekstra belønninger for strevet.

Krever at jegerbelønningen er låst opp.

Månemotstand
Beskytt mot månens skadelige effekter.

Fullmånen er et prektig syn for mange, men for enkelte varulver vekker den mest frykt. Med månemotstand slipper varulven å føle månens innvirkning på sinnet, slik at de kan utforske natten uhindret.

Tunnelmaker
Reis verden rundt raskt ved å grave tunneler.

Grav deg gjennom jorda med en hendig «Lag tunnel her»! Perfekt for de som vil gjøre en stor inntreden, eller som trenger å rømme raskt. Simmen din får det til å se så lett ut!

Krever at åtseldyrevnen er låst opp

Primalinstinkter
Lytt til instinktene dine og få en rask dose selvsikkerhet.

Ingen trenger vel alle disse unødvendige følelsene? Å være en varulv som kan aktivere primalinstinkter er å kunne bruke villdyret man bærer med seg for å fokusere på det som er viktig: Å være en selvsikker varulv som holder andre, negative humør på en armlengdes avstand.

Apex

Superfart
Løp kjempefort!

Bruk de varulvmusklene for alt de er verdt, og sus rundt overalt! Simmen din kan velge å slå på superfart når som helst. Løp etter postbudet! Løp inn i skogen! Mulighetene vil ingen ende ta!

Alfaulv
Vinn flest slåsskamper og utfordringer mot andre varulver.

De valpene er under deg nå. Som en naturlig alfa går du raskere opp i rang, det er lett for deg å tre inn i lederrollen, og du får bedre resultater når du slåss mot andre varulver. Hvis du snubler over Greg, kan du la ham få smake på sin egen medisin.

Udødelig ulv
Lev for alltid!

Gaven er endelig blitt til virkelighet: Så lenge månen ikke faller, skal du bestå.

Krever at den naturlige helbredelsesevnen er låst opp.

Måneul
Ul i månelyset og endre temperament!

Det mest forbudte ulet. Gi slipp på siste rest av det som gjør simmen din menneskelig og bukk under for månens glød. Vær advart, det kan hende simmen din aldri blir den samme!

Den lykantropiske arv
Gjør ferdighetspoeng om til tilfredshetspoeng.

Varulvreisen tar ingen ende! Mens simmen din fortsetter å nå nye nivåer, kan simmen din nå gjøre den ekstra varulvkunnskapen om til 250 tilfredshetspoeng.

Du kan ta denne ferdigheten mange ganger.

Inaktive evner
Inaktive evner er evner som kan låses opp ved å nå målene som står oppført med rød skrift.

Varulvempati
Hjelp til med å roe ned andre varulver.

Etter å ha tilbrakt nok tid med andre varulver, har simmen din lært en ting eller to om hvordan de oppfører seg. Noen ganger trenger en varulv rett og slett bare en annen varulv som lytter. Ved å roe ned andre kan simmen din nå fjerne alt raseriet fra en annen varulv, og til og med stoppe dem fra å løpe løpsk. Sånn ja, hysj hysj, alt kommer til å bli bra.

  • Låses opp ved å nå delta-rangen i en ulveflokk.

Måneåpenbaring
Les de eldgamle varulvskriftene.

Eureka! Simmen din forstår månens glemte hemmeligheter! Dette er et viktig steg på veien mot å forstå varulvenes historie og natur. Det kan føre til et middel som kurerer tilstanden en gang for alle.

  • Låses opp ved å lese varulvrelatert litteratur.

Varulvmentor
Lær opp andre varulver med kunnskap og dyd.

Simmen din har vært ute en vinternatt før, og har massevis av innsikt i alt som lukter varulv. Varulver h*n leder får bonusrangering, humør og forholdsøkning når de blir gitt råd av mentor, blir lært opp i uling, eller blir delt varulvopplevelser med.

  • Låses opp ved å øve på uling, dele varulverfaringer eller gi mentorråd til flokken som veteranvarulv på en varulv man er god venn med.

Varulvtrussel
Skrem andre simmer med glede, og uten dårlig samvittighet.

Simmen din har gitt seg over til det indre villdyret, og er sulten på kaos. Simmen din føler seg leken når h*n skremmer andre! Det er ikke snilt å skremme noen som allerede er vettskremt, men simmen din lot «snill» ligge igjen hjemme da kofferten ble pakket for lenge siden!

  • Låses opp ved å bruke grusom trussel, gjør om til varulv eller ondskapsfullt ul på en sim som allerede er redd, uten å ha full raserimåler.

Varulvdiplomati
Bruk diplomati for å få varulvvenner.

Simmen din har de sosiale verktøyene som trengs for å overbevise andre om at varulver fortsatt er menneskelige, til en viss grad. Bruk varulvdiplomatiferdighetene til simmen din for å gi andre simmer trekket «Varulvalliert», noe som gjør at de ser på varulver med nye øyne for resten av livet.

  • Låses opp ved å be om varulvsympati på en ikke-varulvsim, og lykkes.

Hamskiftemester
Skift til ulveham når du vil!

Å holde seg behersket og unna de andre mens h*n blir vill gir simmen din en klarhet i tankene. Denne innsikten hjelper h*n til å bli mester over hamskiftingen, og gir h*n evnen til å skifte ham når som helst og samtidig bevare en grad av menneskelighet. Vær advart! Selv med denne mestringen er simmen din ømfintlig når det kommer til Raseriet som alltid koker og trenger seg inn.

  • Låses opp ved å forhindre varulven din fra å skremme simmer under et raseriutbrudd.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje